×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Aanslag op koning Salman verijdeld’

  Aanslag op koning Salman verijdeld’

  Koning Salman van Saudi-Arabië is vorige week tijdens zijn bezoek aan Maleisië mogelijk aan een aanslag ontsnapt. In het Aziatische land zijn vlak voor zijn aankomst zeven verdachten aangehouden die een aanval op 'Arabische royalty's' zouden hebben gepland, meldt Reuters.


  In de vijf dagen voor Salmans komst werden vier mannen uit Jemen, één uit Maleisië, één uit Indonesië en een Oost-Aziaat aangehouden. Ze zouden banden hebben met IS.

  De 81-jarige Salman kwam op 26 februari voor een vierdaags staatsbezoek naar Maleisië. Het was meer dan tien jaar geleden dat een vorst uit Saudi-Arabië op bezoek kwam. Salman blijft de komende weken nog in Azië. Momenteel is de koning in Indonesië, later gaat hij nog naar Brunei, Japan en China.

  7 maart 2017 - 13:16