Louis Foto 2

5x schattige royal peuters

Van de jongste van Kate en William tot de schattige kleindochter van prinses Anne. Wij hebben een aantal gezellige plaatjes van royal peuters voor je!

Als je 2 jaar wordt, ben je officieel een peuter. En dat duurt tot je 4de verjaardag, wanneer je de titel kleuter mag gaan voeren. Maar of ze zich daar zélf nu zo bewust van zijn… gelukkig is het voor deze royal peuters nog vooral spelen, kliederen, verwonderen en royal dutjes doen.

We beginnen met Archie. Hij vierde in mei zijn 2de verjaardag en Meghan en Harry deelden een mooi, nieuw beeld van hem op hun website.

Archie 2 Jaar Screenshot Van Archewell Website

Vrolijke Louis weet wel raad met zijn mooie, rode fietsje! Een stralende glimlach en ook al een schooluniform aan. Hij werd eind april 3 jaar en gaat alvast een beetje wennen op (pre)school.

Louis Peuterfoto

Dit is Lena Elizabeth. Dochter van Zara, kleindochter van prinses Anne. En Anne is dan weer de dochter van queen Elizabeth. Snap je ‘m nog? De blonde peuter is 2 en wordt dit jaar 3.

Lena Elizabeth Peuterfoto

Vooruit, met deze foto smokkelen we. Hij is uiteraard niet van nu, maar te leuk om niet te delen. Onze eigen prinsessen – zo’n 11 jaar geleden – een peutertje, een kleutertje en een trotse grote zus!

Prinsessen Peuterfoto

Prinses Madeleines jongste dochter heet Adrienne en heeft een prachtige bos krullen! Het meisje vierde in maart haar 3de verjaardag. Volgens haar moeder is ze nogal een ‘charmeur’.

Adrienne Peuterfoto

LEES OOK:

Kleine Luxemburgse prins is 1 jaar! (nieuwe foto’s)

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Archewell.com, Instagram @kensingtonroyal, @princess_madeleine_of_sweden, Pinterest/Max Mumby