×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wat zullen de Oranjes van zich laten zien met Koningsdag?

  De Koninklijke familie op Koningsdag

  Wat zullen de Oranjes van zich laten zien met Koningsdag?

  Wat persoonlijke kiekjes? Of video-opnames met de telefoon? De aankomende dagen heeft de koning alle tijd om te bedenken hoe hij en zijn gezin zich toch nog even kunnen laten zien. In het verleden hebben ze al eerder iPhone opnamen naar buiten gebracht waarin de prinsessen naar school fietsten. Hoewel er wel wat kritiek was op het resultaat, kunnen de prinsessen hun vader nu natuurlijk een handje helpen.


  De laatste jaren maakte het gezin er de gewoonte van om voor vertrek naar de plaats waar Koningsdag gevierd zou worden een foto te plaatsen op Instagram. In verschillende media is de verwachting uitgesproken dat de koning ook dit jaar van zich zal laten horen. Op wat voor manier dat dan gaat zijn, dat is nog even afwachten.

  Lees ook:

  Het Koninklijk Concertgebouworkest roept op tot het gezamenlijk zingen en spelen van het Wilhelmus op Koningsdag. Op deze manier wil het orkest de nationale feestdag beginnen met ‘‘een groots en positief gebaar van saamhorigheid in deze moeilijke periode.’’

  Koningsdag 2020 via de buis

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP .

  22 april 2020 - 16:54