×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: Dag 1 Koningspaar op Curaçao

  VIDEO: Dag 1 Koningspaar op Curaçao

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn zondagmiddag (lokale tijd) ontvangen door gouverneur Lucille George-Wout van Curaçao. Bij aankomst in Fort Amsterdam werd het koningspaar toegezwaaid door enthousiaste scouts en de Jeugdbrigade.


  Het paar is voor een tweedaags bezoek in dit sinds 2010 zelfstandige land van het koninkrijk. De gouverneur heeft hen uitgenodigd maandag de viering bij te wonen van Dia de Bandera, de Dag van de Vlag.

  Aansluitend aan de ontvangst door de gouverneur gingen koning en koningin door een haag van de scouts en de brigade over het Fortplein naar premier Eugene Rhuggenaath, voor een gesprek en kennismaking met de raad van ministers van Curaçao.

  Bij de aankomst van koning en koningin was het kort droog in Willemstad. Bekijk hier de video.

  2 juli 2018 - 08:30