×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Laurentien gaat werk als ‘eindredacteur’ missen

  Prinses Laurentien gaat werk als ‘eindredacteur’ missen

  Prinses Laurentien heeft met haar eigen programma Eindredactie maandag ruim 600.000 kijkers weten te trekken. In het programma nam Laurentien de rol van eindredacteur op zich.


  De prinses belichtte in haar eigen programma het onderwerp eenzaamheid door twee vrouwen te portretteren. "Het was veel werk maar stiekem ga ik het nog een beetje missen", zei Laurentien aan het slot van de uitzending, die hier is terug te kijken.

  De special met prinses Laurentien was de eerste waarin bekende Nederlanders zelf een uniek televisieprogramma maken. In de volgende aflevering op maandag 16 juli gaat zanger Bennie Jolink een eigen televisieprogramma maken.

  Eindredactie staat op de zestiende plaats in de Top 25 van best bekeken televisieprogramma's van de maandagavond. De NOS Journaals trokken de meeste kijkers. Het vakantieprogramma Groeten van MAX staat met 1,3 miljoen kijkers eveneens in de top 3.

   

  10 juli 2018 - 10:12