×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Ariane is jarig! Haar mooiste foto´s van de afgelopen 13 jaar op een rijtje

  De jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima viert haar verjaardag

  Prinses Ariane is jarig! Haar mooiste foto´s van de afgelopen 13 jaar op een rijtje

  Een feestelijke dag! De jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is vandaag dertien jaar geworden. Ariane kan haar dertiende verjaardag niet vieren met haar medebrugklassers van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag, dus dit jaar zal ze het thuis vieren met haar familie.


  Brugklas

  Ariane werd, net als haar twee oudere zussen Alexia en Amalia, geboren in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag. Ze woont samen met haar ouders en zussen in Huis ten Bosch in Den Haag. Ariane zit nu in haar eerste jaar van de middelbare school, waar ze iedere dag gewoon met de fiets naar toe gaat. Dat is nu natuurlijk even anders met de coronacrisis.

  Eigenwijs

  De prinses heeft heel wat hobby’s. Ze houdt van paardrijden, tekenen, hockey en jazzballet. Daarnaast is ze ook muzikaal en speelt ze graag gitaar. Binnen het gezin staat Ariane bekend als de benjamin. Amalia neemt als kroonprinses een serieuzere rol op zich en Alexia is vooral bezig met haar passies voor zingen en mode. Ariane zou binnen het gezin vaak haar eigen plan trekken en zelfs een beetje eigenwijs zijn. Haar mooiste foto’s hebben we hier op een rijtje gezet!

  2007

  Vlak na haar geboorte met Willem-Alexander
  Beeld: RVD 

  2008

  De éénjarige prinses in een schommelstoel
  Beeld: RVD – Robin Utrecht Fotografie

  2011

  De eerste schooldag van prinses Ariane op de Openbare Bloemcampschool
  Beeld: ANP – Lex van Lieshout

  2014

  Ariane op zevenjarige leeftijd
  Beeld: RVD – Jeroen van der Meyde

  2016

  Ariane op negenjarige leeftijd
  Beeld: RVD – Jeroen van der Meyde

  2018

  Ariane met haar twee oudere zussen Alexia en Amalia
  Beeld: RVD – Erwin Olaf

  2019

  Ariane’s eerste schooldag op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet
  Beeld: RVD – Z.M. de Koning

  Lees ook:

  Het Koninklijk Concertgebouworkest roept op tot het gezamenlijk zingen en spelen van het Wilhelmus op Koningsdag. Op deze manier wil het orkest de nationale feestdag beginnen met ‘‘een groots en positief gebaar van saamhorigheid in deze moeilijke periode.’’

  Koningsdag 2020 via de buis

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP .

  10 april 2020 - 10:55