×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Bernhard gaat weer racen

  Prins Bernhard gaat weer racen

  Prins Bernhard maakt in het weekend van 19 tot 21 mei zijn opwachting in de World Touring Car Cup (WTCR) op circuitpark Zandvoort. Hij heeft van de organisatie een wildcard gekregen.


  De 48-jarige prins gaat rijden in de vierde ronde van het WTCR-kampioenschap, dat tijdens de Jumbo Racedagen wordt verreden. Bernhard, ook mede-eigenaar van het circuit, noemt het 'uniek' dat hij mag deelnemen. 'Met meer dan 100.000 fans langs de baan zal het een unieke belevenis worden', reageert hij op de website van WTCR.

  Bernhard rijdt voor de gelegenheid in het oranje voor Bas Koeten Racing. Teameigenaar Bas Koeten denkt dat de prins goed mee zal kunnen doen tijdens de race: 'Hij heeft ervaring in vele raceklassen en kent het circuit op zijn duimpje. We verwachten niet dat hij op het podium zal eindigen maar hij zal zeker niet tien seconden achter de laatste man rijden'.

  1 mei 2018 - 10:57