×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Bernhard bindt de schaatsen onder

  Voor een goed doel

  Prins Bernhard bindt de schaatsen onder

  Prins Bernhard was donderdag aanwezig bij de kick-off van De Hollandse 100 op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.


  Onder toeziend oog van zijn moeder prinses Margriet schaatste Bernhard zich alvast een beetje warm voor het evenement dat volgende maand wordt gehouden.

  LEES OOK:

  De Hollandse 100

  In januari haalde Bernhard zijn schaatsen al uit het vet om onder begeleiding van schaatscoach Michel Wezenberg een paar rondjes te schaatsen op de ijsbaan. Tijdens De Hollandse 100, dat uit twee onderdelen bestaat, moeten de prins en alle andere deelnemers 10 kilometer schaatsen. Daarna stappen ze op de fiets om 90 kilometer te trappen voor het goede doel.

  Lymfeklierkanker

  De zesde editie van De Hollandse 100 vindt dit jaar op 15 maart plaats in Thialf, Heerenveen. Het evenement, waarvan Bernhard een van de initiatiefnemers is, heeft als doel de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker te steunen. De ziekte werd bij Bernhard zelf in 2013 vastgesteld.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  7 februari 2020 - 11:06