×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prima weer verwacht tijdens fotosessie Oranjes in Lech

  Pistes zijn nog wel flink stevig

  Prima weer verwacht tijdens fotosessie Oranjes in Lech

  Het lijkt prima weer te worden om mooie plaatjes te schieten tijdens de traditionele fotosessie met de koninklijke familie.


  Volgens Weeronline is er dinsdagochtend kans op wat zon en blijft het droog. In de middag kan er een winters buitje vallen.

  Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane laten zich zoals gebruikelijk fotograferen door de pers aan het begin van hun wintersportvakantie in Lech. Net als vorig jaar zijn ook prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore van de partij.

  De koninklijke familie zal de komende dagen weinig van de zon te zien krijgen maar kan wel dagelijks verse sneeuw verwachten. De komende tijd kunnen er enkele decimeters bij komen en aan het eind van de week kan dat oplopen naar ruim een halve meter. ’s Nachts vriest het enkele graden en overdag is het iets boven nul.

  De afgelopen dagen was het juist veel warmer dan normaal in Lech. De pistes zijn nog wel flink stevig en in de regio is geen lawinegevaar.

  Door op de foto te gaan voor de pers, worden de Oranjes tijdens de rest van hun verblijf in het Oostenrijkse wintersportoord met rust gelaten door de media die eraan deelnemen. Jaarlijks komen er tientallen fotografen van de Nederlandse en buitenlandse pers op af.

  24 februari 2020 - 18:14