×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oranjes hebben grote verrassing voor jarige Pieter

  Ook eresymposium voor van Vollenhoven

  Oranjes hebben grote verrassing voor jarige Pieter

  Prof. mr. Pieter van Vollenhoven wacht dinsdagavond bij de viering van zijn tachtigste verjaardag in theater Figi in Zeist een grote verrassing. Maar wat die surprise is, moet tot het feestelijk samenzijn geheim blijven, aldus familieleden.

  De professor risicomanagement aan Universiteit Twente en echtgenoot van prinses Margriet heeft familie, vrienden en mensen uit zijn uitgebreide netwerk uitgenodigd voor een – als eerdere edities als maatstaf gelden – vrolijk feest. Meer serieuze zaken komen pas later aan bod.

  Zo organiseert zijn alma mater Universiteit Leiden ter gelegenheid van de verjaardag en de recente verschijning van zijn vurige vlugschrift ‘Oproep van een waakhond’ een symposium. Dat gebeurt samen met de Stichting Maatschappij en Veiligheid en heeft het pleidooi van Van Vollenhoven voor een onafhankelijke Nationale Veiligheidsinspectie als uitgangspunt: ‘Een kritische waakhond voor de veiligheid?’

  De Koninklijke Luchtmacht zorgde afgelopen vrijdag met goedkeuring van koning Willem-Alexander en minister Ank Bijleveld (Defensie) al voor een verrassend verjaardagscadeau in de vorm van een niet verwachte bevordering tot commodore titulair.

  30 april 2019 - 09:04