×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Muzikale kinderen op bezoek bij Máxima op de Eikenhorst

  Muzikale kinderen op bezoek bij Máxima op de Eikenhorst

  Koningin Máxima heeft ook dit seizoen een rol in het televisieprogramma Lang leve de muziek show van NPO Zapp op NPO 3. Net als vorig jaar ontvangt ze op Villa Eikenhorst een aantal muzikale kinderen die langskomen om over hun instrument en hun liefde voor muziek te praten.


  Het Koninklijk Huis zette vrijdag al een fragment van een van de bezoekjes op sociale media. Daarin is te zien hoe de tienjarige Maarten een demonstratie van zijn trombone geeft. "Toen ik mocht optreden voelde ik me blij en een beetje vereerd dat ik dat mocht doen", aldus Maarten.

  Het hele fragment is zaterdag te zien in de eerste uitzending van Lang leve de muziek show. In het programma gaan klassen de strijd aan voor een plekje in de grootste schoolband van Nederland.

  Máxima is erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Muziekonderwijs. In die rol zet ze zich ook in voor de stichting Meer Muziek in de Klas.

  28 september 2018 - 22:57