×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Máxima gaat inderdaad weer naar Zwitserland

  Davos weer populair onder Europese royals

  Máxima gaat inderdaad weer naar Zwitserland

  Zoals verwacht is Koningin vanaf maandagavond weer aanwezig bij het Wereld Economisch Forum in Davos.


  De koningin blijft tot en met donderdag in Zwitserland, heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandag bekendgemaakt. Ze neemt de rol als speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Daar ze spreken met regeringsvertegenwoordigers van diverse landen, functionarissen van centrale banken en vertegenwoordigers van fintech-organisaties en het bedrijfsleven.

  Máxima woont maandagavond eerst een diner bij waar wordt gesproken over hoe activiteiten van deelnemers kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren. Op dinsdag houdt de koningin een korte toespraak als opening van een lunchbijeenkomst van het International Trade Initiative. Máxima opent woensdag een workshop.  Waar ze een overleg zal hebben met tien internationale bedrijven. Het onderwerp daarvan is een project die financiële diensten voor hun klanten beter toegankelijk moet maken en marktpotentieel vergroten. Haar tijd in Davos sluit de koningin donderdag af met onder meer een werklunch van de Washington Post en Foreign Policy.

  Máxima is niet de enige koninklijke aanwezige bij het Wereld Economisch Forum. De Britse prins Charles is voor het eerst in bijna dertig jaar weer van de partij in Davos. Ook de Belgische koning Filip en koningin Mathilde reizen naar Zwitserland.

  20 januari 2020 - 16:03