×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Margriet en Pieter gaan ‘gewoon’ naar Sotsji

  Ondanks opgelopen spanning tussen Rusland en Oekraïne

  Margriet en Pieter gaan ‘gewoon’ naar Sotsji

  Prinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven gaan in principe 'gewoon' naar Sotsji voor de Paralympics. ''De prinses en de heer Van Vollenhoven zijn immers voor de sporters in Sotsji, de prinses is lid van het erebestuur van het Internationaal Paralympisch Comité. De Nederlandse regering volgt de ontwikkelingen vanzelfsprekend op de voet'', zo liet de Rijksvoorlichtingsdienst desgevraagd weten.


  Ook minister Edith Schippers (Sport) gaat vooralsnog naar de Paralympics, de Spelen voor gehandicapte sporters in Sotsji, zo werd eerder maandag bekend. De Britse regering kondigde zondag aan dat prins Edward, beschermheer van het Britse Paralympische Comité, en leden van de regering niet naar Sotsji reizen vanwege de opgelopen spanning in Oekraïne. Eerder was aangekondigd dat ze wel zouden gaan.

  De Paralympics beginnen vrijdag 7 maart. Vier dagen later gaan Margriet en Pieter weer naar huis. Ze kijken in de tussentijd niet alleen bij verschillende wedstrijden. Zo gaat het tweetal onder meer ook nog naar het paralympisch dorp en praten ze met de Nederlandse deelnemers.

  3 maart 2014 - 12:08