×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Leuk uitje: bezoek het Koninklijk Paleis Amsterdam gewoon vanaf de bank

  Ontdek deze gratis virtuele tour

  Leuk uitje: bezoek het Koninklijk Paleis Amsterdam gewoon vanaf de bank

  Het is mooi weer en je wilt eropuit. Lekker naar het strand, de bossen in of steden bezoeken. Doe het niet! Want ook vanaf je eigen bank is er genoeg leuks te beleven. Bijvoorbeeld deze virtuele tour door het Koninklijk Paleis Amsterdam. Ga je mee?


  Virtueel bezoek

  Vanwege het coronavirus is ook het Koninklijk Paleis tijdelijk gesloten voor bezoekers. Toch betekent het niet dat je er geen kijkje kunt nemen. Ontdek nu gauw hoe het er van binnen uitziet. Tip: wandel door de verschillende ruimtes door met je muis op verschillende plekken in het beeld te klikken.

  Bron: Koninklijk Paleis Amsterdam

  25 maart 2020 - 18:03