×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar zingt mee met Sting bij Paleis Soestdijk

  Koningspaar zingt mee met Sting bij Paleis Soestdijk

  Hoog bezoek voor Sting en Shaggy, zaterdagavond tijdens hun optreden in de tuin van paleis Soestdijk. Niemand minder dan koning Willem-Alexander en koningin Máxima zaten tussen het publiek op de derde avond van Royal Park Live. Diverse aanwezigen postten foto's en filmpjes van het koningspaar.


  Onder luid applaus begaven koning en koningin zich naar de tribune in de tuin van het voormalige woonpaleis van Willem-Alexanders grootmoeder prinses Juliana.

  Het is niet de eerste keer dat Sting en Shaggy voor een koninklijk publiek optreden. De zangers traden in april op in Londen tijdens het speciale concert voor de jarige koningin Elizabeth. De vorstin en een deel van de Britse koninklijke familie waren bij het concert, waar Tom Jones, Kylie Minogue en Craig David optraden.

  De derde editie van Royal Park Live duurt tot en met zondag, als de Hawaiiaanse singer-songwriter Jack Johnson optreedt. Donderdag beten De Dijk en Elvis Costello het spits af en vrijdag traden The Analogues op in de tuin van paleis Soestdijk.

  8 juli 2018 - 08:55