×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar ‘verbonden’ met door bosbranden geteisterd Griekenland

  Koningspaar ‘verbonden’ met door bosbranden geteisterd Griekenland

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich via een reactie uitgesproken over de bosbranden in Griekenland, die intussen tientallen doden hebben gekost. Zelf heeft het paar een vakantieverblijf in het land, zij het op geruime afstand.


  Door Rick Evers

  "De hevige bosbranden in Griekenland hebben veel slachtoffers geëist. Wij leven intens mee met de slachtoffers, hun families en met hen die nog in onzekerheid verkeren over het lot van hun dierbaren," lieten Willem-Alexander en Máxima via Facebook weten. "Wij voelen ons verbonden en in gedachten zijn we bij hen." Het koningspaar heeft sinds 2012 een huis vlakbij het vissersdorpje Kilada, op ruime afstand van de regio Athene waar de branden woeden. Ze komen er vaak meerdere malen per jaar, zowel in de zomervakantie als voor kortere verblijven door het jaar heen met familie en vrienden.

  24 juli 2018 - 11:59