×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningshuizen uiten medeleven na aanslag

  'Haat en onverdraagzaamheid'

  Koningshuizen uiten medeleven na aanslag

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn geschokt door de berichten over de aanslagen in twee moskeeën in Christchurch. Dat lieten ze vrijdag weten. Ook koningin Elizabeth is “diep bedroefd” na de aanslagen.

  Bij de terroristische aanslagen op twee moskeeën kwamen zeker 49 mensen om. “Prins Philip en ik condoleren alle families en vrienden van degenen die het leven lieten”, zegt de Britse koningin in een verklaring. “Ik wil ook eer bewijzen aan alle hulpdiensten en vrijwilligers die steun geven aan iedereen die gewond is geraakt”, vervolgt ze. “In deze tragische tijd zijn mijn gedachten en gebeden bij alle Nieuw-Zeelanders.”

  “Haat en onverdraagzaamheid hebben eengruwelijke tol geëist. Met allen die door dit redeloze geweld zijn getroffen, leven wij intens mee”, aldus het Nederlands koningspaar in een verklaring op de website van het Koninklijk Huis.

  15 maart 2019 - 12:51