×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningsdagconcert in het thema van De Stem

  Een gevarieerd programma voor Beatrix en het koningspaar

  Koningsdagconcert in het thema van De Stem

  De stem staat centraal maandagavond tijdens het traditionele Koningsdagconcert in theater Flint in Amersfoort. Het concert is sinds 2014 een traditie in de aanloop naar Koningsdag in de gemeente waar de koninklijke familie Koningsdag viert.

  Koning Willem-Alexander is erbij, zijn vrouw koningin Máxima en zijn moeder, prinses Beatrix. Ook is genodigd publiek dat betrokken is bij de organisatie van Koningsdag in Amersfoort erbij aanwezig.

  Cappella Amsterdam, ZO! Gospel Choir, de meisjes van het Nationaal Kinderkoor en verschillende koren uit de regio treden op. Ze zingen over levensgebeurtenissen als geboorte, dood, liefde en verlangen. Daarnaast zingen Henk Neven, Robert Holl, Gershwin Bonevacia, Claron McFadden, Nora Fischer, Paul de Munnik en de Syrische zussen Jawa en Shaza Manla. De dirigenten zijn Wilma ten Wolde en Daniel Reuss.

  Het concert wordt op zaterdagavond 27 april op NPO 2 uitgezonden.

  15 april 2019 - 12:20