×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima ongedeerd na aardbeving

  Koningin Máxima ongedeerd na aardbeving

  Koningin Máxima heeft vrijdag geen hinder ondervonden van de aardbeving in Mexico. Ze blijft in het land vanwege haar werk voor de Verenigde Naties.


  'Ze is ongedeerd en keert vrijdag volgens planning terug naar huis', zo laat de RVD weten.

  Máxima is sinds woensdagavond in Mexico als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. 

  De zuidkust van Mexico werd getroffen door een zware aardbeving, welke aan vijf mensen het leven heeft gekost. Volgens de Amerikaanse geologische dienst USGS gaat het om een aardbeving met een kracht van 8.1. Het epicentrum van de beving lag in zee bij Pijijiapan in de zuidelijke deelstaat Chiapas, zo'n 800 kilometer van de hoofdstad.

  8 september 2017 - 09:14