×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • “Koningin Máxima draagt blauwe jurk van Taminiau op Prinsjesdag“

  “Koningin Máxima draagt blauwe jurk van Taminiau op Prinsjesdag“

  Koningin Máxima draagt dit jaar op Prinsjesdag een blauwe jurk. Dat denkt een meerderheid van de ondervraagden van een onderzoek van HR-specialist Raet. Meer dan 1100 Nederlanders hebben de vragenlijst ingevuld.


  Op de tweede plek staat rood, gevolgd door groen. Het is onduidelijk waarom de meerderheid van de respondenten denkt dat de jurk van Máxima blauw zal zijn.

  Een meerderheid van de ondervraagden denkt dat Jan Taminiau dit jaar de jurk van de koningin ontwerpt. Taminiau maakte ook de jurken die Máxima droeg bij de inhuldiging en de jurken die zij droeg op Prinsjesdag 2013 en 2015.

  14 september 2018 - 14:52