×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Knieproblemen blijven Pieter-Christiaan plagen

  Prins was niet fit genoeg voor City Pier City

  Knieproblemen blijven Pieter-Christiaan plagen

  De prins was pas weer een paar weken aan het trainen.


  De City Pier City-loop die gisteren plaatsvond in Den Haag moest het zonder deelnemer Pieter-Christiaan stellen. De prins kampte met knieproblemen en is pas heel recent weer aan het hardlopen gegaan. Aangegeven was dat hij ‘helaas nog niet fit genoeg is’ om deel te nemen aan het sportieve evenement.

  Van de zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven weten we natuurlijk dat hij een sportfanaat is. Hij loopt met enige regelmaat marathons en maakt samen met broer Bernhard deel uit van een raceteam dat vol enthousiasme het circuit van Zandvoort bezoekt. Dat laatste is hoe dan ook niet verwonderlijk, prins Bernhard is immers eigenaar van het circuit.

  LEES OOK:

  Pieter-Christiaan zelf vermoedt dat het euvel is ontstaan door verkeerd schoeisel. We hopen dat-ie snel mag herstellen en we hem dit voorjaar met een rugnummer kunnen spotten tijdens een andere loop.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  9 maart 2020 - 09:13