×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haags paleisje voor Constantijn en Laurentien

  Prinselijk paar lijkt meer tijd in Nederland te willen doorbrengen

  Haags paleisje voor Constantijn en Laurentien

  Prins Constantijn en prinses Laurentien hebben naar verluidt een pied-à-terre in Den Haag gehuurd. Dat meldt weekblad Weekend in het nieuwste nummer.


  De woning ligt op loopafstand van Paleis Noordeinde in het centrum van Den Haag. Hoewel de makelaar van het bewuste appartement niet wil zeggen aan wie hij het verhuurd heeft, bevestigen buren dat zij prins Constantijn en prinses Laurentien er de afgelopen tijd regelmatig hebben gezien. Ook staat er geregeld een auto met AA-kenteken te wachten.

  Het appartement in het historische pand is een prachtig klein stadspaleisje, bestaande uit souterrain en bel-etage in het hartje van het historisch centrum, direct achter het Noordeinde, met een fraai aangelegde tuin van circa 150 m2 op het zuidwesten.

  Prins Constantijn en zijn gezin hebben een eigen plek in Den Haag nodig nu Paleis Huis ten Bosch verbouwd gaat worden. Voorheen konden zij gebruik maken van de vroegere woning van de intendant van het paleis. Nu het paleis en de paleistuin volledig op de schop gaan, moesten ze op zoek naar een ander, tijdelijk adres.

  Bekijk hier foto's van het appartement, met daarin de meubels van de vorige huurder.

  17 oktober 2014 - 17:00