×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ha! Pieter-Christiaan deelt zijn familieschema op Instagram

  'Nuttig?' vraagt de prins aan zijn volgers

  Ha! Pieter-Christiaan deelt zijn familieschema op Instagram

  Voor ouders die nu thuiswerken én de kinderen thuis om zich heen hebben, is het passen en meten deze week. Ook voor Pieter-Christiaan en zijn vrouw Anita. De prins deelt nu met iedereen wat voor dagschema hij in elkaar geknutseld heeft.


  De social media-posts over families die elkaar – thuis – helpen vliegen je om de oren. Niet zo gek ook, want het is een ongekende situatie voor Nederland, en andere landen.

  Veel ouders die nu thuis zijn hebben zich op het maken van een schema gestort om nog wat structuur en overzicht te bewaren. Veel scholen denken ook mee en bieden de leerlingen lespakketjes waar ze thuis mee aan de slag kunnen.

  Ook de memes, internetgrappen, over deze nieuwe (tijdelijke) manier van de dag indelen zijn inmiddels talrijk. Het blijkt voor heel veel gezinnen toch wel fiks wennen te zijn om opeens met iedereen en de hele dag door thuis te zitten.

  Pieter-Christiaan is ook aan het plannen gegaan en deelt zijn familieschema op zijn Instagram-account. Leuk detail voor de oplettende scroller is dat hij 2 verschillende bedtijden voor de kinderen heeft: eentje om 20.00 uur, waar bij staat ‘alle kinderen’. En eentje om 21.00 uur waar bij staat ‘alle kinderen die zich aan het dagschema houden en geen ruzie maken’. Humor en een beetje luchtigheid in tijden van onzekerheid en stress, we kunnen het goed gebruiken!

  View this post on Instagram

  Nuttig?

  A post shared by Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) on

   

  Beeld: ANP, Instagram @pcvanoranje

  20 maart 2020 - 14:12