×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een speciale documentaire over Prins Constantijn

  Meer dan 600.000 kijkers

  Een speciale documentaire over Prins Constantijn

  Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van prins Constantijn zond RTL 4 zondagavond de documentaire Constantijn, meer dan een prins uit. Volgens Stichting KijkOnderzoek werd het programma door 624.000 mensen bekeken. De special stond daarmee op plek 14 in de Dag Top 25 van best bekeken programma’s.

  Constantijn sprak onder meer over het koningschap van zijn broer Willem-Alexander, zijn eigen werk en de rol die hij binnen het Koninklijk Huis vervult. “Ik heb het geluk gehad dat ik helemaal bovenin ben geboren en opgegroeid. Ik voel een grote verantwoordelijkheid, maar haal er ook veel plezier uit om daar iets mee te doen”, zei hij daarover.

  De meeste mensen bleven zondag thuis voor de voetbalwedstrijd van Nederland tegen Wit-Rusland. Bijna 2,9 miljoen thuissupporters zagen Oranje met 2-1 winnen. Het NOS Journaal van 20.00 uur was met ruim 2,7 miljoen kijkers het tweede best bekeken programma van de dag. Expeditie Robinson completeert met ruim 1,6 miljoen kijkers de top drie.

  14 oktober 2019 - 13:04