×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De 81-jarige Pieter Twittert over zijn verjaardag met bosvriendinnen

  "Géén bezoek want ik vier deze dag met mijn nieuwe bosvriendinnen"

  De 81-jarige Pieter Twittert over zijn verjaardag met bosvriendinnen

  De echtgenoot van prinses Margriet, Pieter van Vollenhoven, heeft vandaag via Twitter op originele wijze bedankt voor de stroom aan felicitaties ter gelegenheid van zijn 81e verjaardag. "Heel veel dank voor jullie hartelijke en vele gelukwensen die ik van U allen ter ere van mijn verjaardag mocht ontvangen", richtte hij zich vanuit Apeldoorn tot zijn bijna 42.000 'Twitter vrienden en vriendinnen'."Dat heeft uw jeugdige kluizenaar zéér gewaardeerd."


  Van Vollenhoven heeft zich samen met Margriet teruggetrokken in de eigen woning naast paleis Het Loo. “Het isolement is, als je niet ziek bent, absoluut een grote opgaaf”, zei hij aan de vooravond van zijn verjaardag tegen het ANP.

  Gelukkig kan hij vlak bij zijn huis heerlijk de bossen in. Op Twitter schreef hij: “Géén bezoek want ik vier deze dag met mijn nieuwe bosvriendinnen”. Hij deelde een aantal foto’s van een groep wilde zwijnen.

  Lees ook:

  Vandaag is het precies veertig jaar geleden dat koningin Juliana op haar 71e verjaardag aftrad en de kroon overdroeg aan haar dochter Beatrix.

  Veertig jaar geleden werd Beatrix koningin

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  30 april 2020 - 16:54