×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beleef Prinsjesdag als VIP!

  In vijfsterrenhotel en op VIP-tribune

  Beleef Prinsjesdag als VIP!

  Op dinsdag 17 september is het Prinsjesdag. Een mooie gelegenheid voor tijdschrift Royalty om samen met het Haagse hotel Des Indes een unieke dag te organiseren.

  Vijfsterrenhotel en VIP-tribune

  Wij ontvangen u graag in het beroemde Haagse vijfsterrenhotel met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Na de ontvangst zoekt u een plekje op de VIP-tribune. Vanaf deze plek heeft u perfect zicht op de stoet én onze Koning en Koningin in de beroemde Glazen Koets. Tijdens de stoet krijgt u bovendien deskundig commentaar van een spreekstalmeester. Na de Troonrede komt de stoet en de koets met het Koningspaar weer langsgereden. Daarna kunt u in Hotel Des Indes genieten van uw koninklijke High Tea mét een feestelijk glas oranje bubbels. Ook is er dan gelegenheid om Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden te ontmoeten. Bij uw vertrek ontvangt u tot slot een exclusieve goodiebag.

  Programma*
  09.30 uur Ontvangst met koffie of thee
  10.00 uur Eerste gang Koninklijke High Tea wordt geserveerd
  10.45 uur Vertrek naar de VIP-tribune
  14.00 uur Retour Hotel Des Indes en ontvangst met een aperitief
  14.30 uur 3-gangen Koninklijke High Tea met
  16.30 uur Einde programma
  *onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

  Reserveer snel uw plek

  Voor deze unieke dag is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu alvast! Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
  Royalty-abonnees betalen slechts €92,50 p.p. Voor niet-abonnees is het tarief €99,50 p.p.

  Aanmelden** kan op twee manieren:

  1. Via e-mail: lezersactie@royalty.audax.nl. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer en geef aan voor hoeveel personen u wilt reserveren (inclusief de namen van uw gezelschap). Na ontvangst van uw mail sturen wij u een bevestiging en een betaalverzoek. Na de betaling is uw reservering definitief en ontvangt u van ons een bevestigingsmail.
  2. Via onze webwinkel: Bestel hier uw tickets (betalen gaat via IDEAL) waarna u van ons een bevestigingsmail ontvangt. Dit is tevens uw toegangsbewijs voor het event. Vergeet deze daarom ook niet uitgeprint mee te nemen.

  **Geef bij uw aanmelding duidelijk eventuele dieetwensen door. Bent u rolstoelafhankelijk, dit ook graag vermelden.

  This slideshow requires JavaScript.

  3 september 2019 - 13:00