×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ali B. vergeet tekst Wilhelmus en krijgt hulp van Constantijn

  Hoe ging dat zesde couplet toch ook alweer?

  Ali B. vergeet tekst Wilhelmus en krijgt hulp van Constantijn

  Toen rapper Ali B. gisteren een verpleeghuis bezocht en het Wilhelmus wilde afwikkelen, kon hij niet alle woorden meer boven water halen. Gelukkig schoot de jongere broer van de jarige koning te hulp.


  Van het Wilhelmus wordt vaak alleen het eerst couplet gezongen. Dus heel gek was het niet, dat Ali B. erg hard moest nadenken over alle tekst die daarna volgde. Maar om niet helemaal voor schut te staan, schakelde hij hulp in. En die kwam in de vorm van prins Constantijn. Slechts 5 minuten na Ali’s noodkreetje reageerde hij en zong – zonder ook maar een moment te haperen – het zesde couplet van ons volkslied.

  Lees ook:

  Ali B. waardeert de reactie en de hulp van de prins enorm. “Een mooi gebaar van de koning van de start-ups”, zei hij in een televisieprogramma. Een leuke verwijzing naar Constantijns voornaamste bezigheid: start-ups ontwikkelen, helpen en laten groeien.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  28 april 2020 - 13:46