×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Alexia 13 jaar!

  Prinses Alexia 13 jaar!

  Prinses Alexia is jarig. De tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wordt dertien jaar.


  Alexia Juliana Marcela Laurentien, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau werd op 26 juni 2005 in Den Haag geboren. Op 19 november van dat jaar werd ze in de Dorpskerk in Wassenaar gedoopt.

  De prinses zit sinds vorig jaar op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag, net als haar veertienjarige zus Amalia. Ariane (10) , de jongste van de drie zusjes, bezoekt de Openbare Bloemcampschool in Wassenaar.

  Alexia is de tweede in de lijn van troonopvolging. De prinses houdt van paardrijden, hockey, zingen en gitaar spelen.

  26 juni 2018 - 09:53