Verwarring over ontbrekende baard van koning op kerstfoto

De dinsdag gedeelde kerstfoto en groet van koning Willem-Alexander en zijn gezin kreeg veel positieve reacties op Instagram.

Wel waren er ook verwarde en teleurgestelde volgers die zich afvroegen waar de veelbesproken baard van de koning is gebleven. Die werden al gauw gerustgesteld door anderen dat het kiekje al in mei is genomen in Sevilla.

“Wat jammer zonder baard. Stond zo gaaf”, luidde een reactie. “Ik snap dat veel mensen een kale kin aan “chique” koppelen, maar wat mij betreft mag hij ten alle tijde “Viking” zijn!”, vond een ander. Ook werd het gezin overladen met de beste wensen.

Op de foto dragen Máxima en dochters Amalia, Alexia en Ariana traditionele flamencojurken. Willem-Alexander is gehuld in een pak en heeft een nog kale kin. Zijn inmiddels beroemde baard kweekte hij later in de zomer.

De familie plaatste de foto dinsdag op sociale media en deelde de beste wensen in het Nederlands, Engels, Spaans, Fries en Papiaments. Ze waren in Sevilla omdat Willem-Alexander en Máxima elkaar twintig jaar geleden in de Spaanse stad leerden kennen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen