Uitreiking Prof Mr Pieter Van Vollenhoven Penning

Pieter van V. deelt een ’tip’ voor mensen die vastzitten in Engeland

Op Pieter van Vollenhoven kun je bouwen. Ditmaal deelt de man van Margriet een ’tip’ voor mensen die nog in Groot-Brittannië zijn en mogelijk deze kant op willen. Het is niet een hele conventionele tip!

Je moet er wel een nat pak voor (willen) halen. Pieter van Vollenhoven deelt namelijk een Tweet van Jan Eikelboom, die analyseert hoe je nu eigenlijk het Kanaal (tussen Engeland en Frankrijk) over kunt zwemmen. Iets dat menig recordpoging-, goede doelen- en sportzwemmer al gedaan of geprobeerd heeft. Je zou je er in zo’n 1,5 jaar op kunnen voorbereiden, trouwens, maar dan moet je wel erg toegewijd zijn.

Een en ander is een grapje natuurlijk. Want voor ongetrainde zwemmers helemaal niet haalbaar. En in december nog wat lastiger. Maar zo brengt Pieter het ook, met zijn kenmerkende sausje aan humor. Hij schrijft er namelijk bij ‘Misschien iets om te overwegen? U mag immers met één andere persoon buiten sporten! Ik…? Doe niet mee, omdat ik de hond ook al uitlaat!’ Oftewel: helemaal in de context van de heersende pandemie én het inreisverbod voor mensen uit Groot-Brittannië.

Die Pieter toch! Lees de Tweets waar het om gaat hieronder nog even.

Screenshot Twitter Kanaal Overzwemmen December 2020

LEES OOK:

Dít is de kerstboom van Pieter-Christiaan en Anita

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Twitter @PietervVol, @janeikelboom