2020 12 18 2

Máxima zichtbaar geschokt door ongepaste opmerking tijdens meeting

Dat had Máxima waarschijnlijk even niet aan zien komen. Tijdens de online conferentie van Fempower Your Growth, een organisatie voor vrouwelijke ondernemers, werd een nogal ongepaste opmerking gemaakt door één van de toeschouwers. Dat is te zien in een video van Blauw Bloed.

Tijdens de laatste bijeenkomst van de organisatie waarbij koningin Máxima als speciale gast aanwezig was, mochten meer dan honderd vrouwelijke ondernemers en bankiers inbellen. ‘‘Wat een ontzettende eer dat u hier bent,’’ begint de gespreksleider. Al snel onderbreekt één van de deelnemers in de video-conferentie: ‘‘Kan het dan ook beter beeld worden, of blijft het dit kutbeeld?’’ De koningin kijkt zichtbaar verschrikt op.

Vervolgens verontschuldigt de gespreksleidster zich. Wie de opmerking maakte, dat is niet helemaal duidelijk. Máxima lijkt in ieder geval not amused. ‘‘Ik moet zeggen dat ik even van mijn à propos ben,’’ gaat ze verder. ‘‘Oké, ik ga maar gewoon door. Excuses majesteit.’’ Máxima reageert daarop met haar handen vragend omhoog en met grote ogen.   

https://twitter.com/WDehandschutter/status/1338077041816637441

LEES OOK:

Oud koningsdrama laait weer op in Roemeense media

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.