Eloise Weekend

Leuke zomer-throwback van Eloise (ze mist de zon)

Natuurlijk kijken de meeste mensen uit naar de lente. Zon, genieten, langer licht en minder binnen zitten. Eloise uitte eerder al eens dat ze zich écht prettige voelt wanneer de zon schijnt. Snappen wij. Helemaal. Ditmaal deelt ze een mooie foto waarop ze een witte, linnen blouse draagt. En opnieuw meldt dat ze zo’n zin heeft in de zon.

Instagram is het sociale media-platform bij uitstek om nog eens een plaatje-van-toen te delen. Niet voor iets zwermt er al jaren het nog altijd populaire ’throwback Thursday’ rond. Maar ook op andere dagen smullen we met z’n allen van oude kinderkiekjes, vergelijkingen van ’toen en nu’ en vakantieherinneringen. Ook Eloise is niet vies van een gooi-terug-fotootje.

Bij de post schrijft ze ‘missing summer missing summer missing summer’. Oftewel: drie keer achter elkaar maakt de boodschap extra duidelijk. Net als Eloise kijken wij ook naar meer mooie lente- en daarna zomerdagen. Wie weet hijsen we ons dan ook wel in zo’n leuk, simpel wit blouseje. Extra mooi bij een zongebruinde huid. En oh ja, ze plakt er ook nog een paar korte video’s aan vast: heerlijk zomerse beelden!

LEES OOK:

Zien: Eloise gaat voor het eerst stemmen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje