Eloise

Kreeg Eloise van Oranje toch zwijgplicht voor haar boek?

Eloise van Oranje bracht laatst haar boek uit ‘Learning by Doing’ uit. In dit boek beschrijft ze haar ontwikkeling als jongvolwassene naar een zelfstandig leven. Hoewel we veel over haar leven kunnen lezen, blijft het over haar leven als lid van de koninklijke familie nogal stil. Zou ze dan toch zwijgplicht opgelegd gekregen hebben?

Eloise heeft zo’n 271.000 volgers op Instagram. Regelmatig beantwoordt ze vragen van haar volgers over haar werk, opleiding, wie thuis het beste kan koken en over haar leven als student. Heel anders dan bij haar nichtjes Amalia, Alexia en Ariane waar de RVD en het Koninklijk Huis de prinsessen van Twitter, Instagram en TikTok proberen af te houden.

Zwijgzaam

Als je Eloise’s boek leest, kom je tot de conclusie dat het slechts een uitgebreidere versie is van wat ze op Instagram al deelt. Haar familie en haar privéleven komen niet aan bod ondanks dat Eloise daar juist wel wat over te vertellen lijkt te hebben. Ze zou namelijk verliefd zijn op Floris Heezen, met wie ze op haar privé-Instagram een foto plaatste waarop ze elkaar innig zoenen. De vraag is nu: wil ze hier niets over zeggen of mág ze er niets over zeggen?

550x722

Benieuwd naar het boek van Eloise?

KOOP HAAR BOEK HIER

LEES OOK: HET AFZIEN VAN AMALIA’S TOELAGE: ZÓ DENKT HET KONINGSPAAR EROVER

Bron: Weekend-online, beeld: archief