Koninklijke voetbalfans staan verassing te wachten

Prins Constantijn is onder de indruk van het voetbal dat Ajax dit seizoen speelt. Op Twitter probeert hij het spel van de Amsterdammers te duiden en vraagt hij zich af of het geen speciale benaming moet krijgen.

De Oranjes zijn altijd al betrokken geweest met het Nederlandse voetbal. Willem-Alexander staat al langer bekend als Ajax-fan en nu ook prins Constantijn de oude trucjes van Ajax terug aan het kijken is, weten wij zeker dat ook zij staan te popelen om in het leven van deze voetbal-legende te duiken. Schrijver Auke Kok komt vrijdag met zijn nieuwe boek: ‘Johan Cruijff: De biografie’.

Prins Constantijn is onder de indruk. Op Twitter probeert hij het spel van de Amsterdammers te duiden en vraagt hij zich af of het geen speciale benaming moet krijgen. Later heeft hij nog een aantal suggesties: “Balletje balletje; totaal geniaal; flipperkast/pinball; flitsvoetbal.”

Het boek geeft antwoord op vragen als: ‘Waarom ging hij niet naar het WK 1978 en werd hij geen bondscoach in 1994? Wat stond er in de psychologische rapporten over hem?’ Vanaf 15 november is de nieuwe biografie van Johan Cruijff te koop in uw lokale boekenwinkel of online in de AKO webshop.

Foto: ANP Remko de Waal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen