Koningin Máxima gaat online toespraak geven

Dinsdag zal Máxima een toespraak houden tijdens een onlineplatformbijeenkomst van Wijzer in geldzaken. De jaarlijkse bijeenkomst voor professionals in de financiële sector en het maatschappelijk werkveld is vanwege de coronacrisis digitaal. De thema’s zijn ‘financiële kwetsbaarheid’ en ‘financiële weerbaarheid’, zaken die vanwege de economische impact van de coronapandemie actueler zijn dan ooit.

Als erevoorzitter van Wijzer in geldzaken gaat Máxima in haar toespraak onder meer in op het belang van financiële weerbaarheid en hoe mensen geholpen kunnen worden die op te bouwen. De minister van Financiën, Wopke Hoekstra, ervaringsdeskundigen en experts uit het werkveld zullen daarnaast ook een bijdrage leveren.

Het doel van de onlinebijeenkomst is het delen van kennis en het geven van handvatten aan professionals om financieel kwetsbare mensen beter te kunnen ondersteunen.

Lees ook:

De middelbare schooltijd van de 17-jarige Eloise is officieel ten einde gekomen. Met een vlag in handen van haar middelbare school, het Maerlant Lyceum in Den Haag, poseert ze voor haar Instagram Story.

De vlag kan uit! Eloise is geslaagd

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen