2020 10 11 1

Hoera! Prins Constantijn is jarig

Een feestelijke dag vandaag! Prins Constantijn is zondag 51 jaar geworden. Op de sociale media van het Koninklijk Huis stromen de felicitaties voor de jongere broer van koning Willem-Alexander binnen. Ook zijn dochter, gravin Eloise, laat haar vaders verjaardag niet ongemerkt voorbijgaan. Ze deelde een bericht op Instagram.

Voor de gelegenheid plaatste het hof ook een foto van de jarige prins op Facebook, Instagram en Twitter. Nieuw was die niet, het was een van de officiële portretfoto’s die maandag van Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentien werden vrijgegeven. De prins en prinses gingen in september op de foto in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Van beiden verschenen twee prachtige foto’s.

Benieuwd wat de prins in het dagelijks leven doet? Hij staat aan het roer van TechLeap.nl, voorheen StartupDelta. Als ambassadeur zet hij zich in voor vernieuwende startende ondernemers. Samen met zijn vrouw en hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore woont hij in Den Haag.

https://www.instagram.com/p/CGMc6LEHQgG/
2020 10 11

LEES OOK:

Gelukkig! Hartoperatie koning Harald goed verlopen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.