Placeholder

Haags paleisje voor Constantijn en Laurentien

Prins Constantijn en prinses Laurentien hebben naar verluidt een pied-à-terre in Den Haag gehuurd. Dat meldt weekblad Weekend in het nieuwste nummer.

De woning ligt op loopafstand van Paleis Noordeinde in het centrum van Den Haag. Hoewel de makelaar van het bewuste appartement niet wil zeggen aan wie hij het verhuurd heeft, bevestigen buren dat zij prins Constantijn en prinses Laurentien er de afgelopen tijd regelmatig hebben gezien. Ook staat er geregeld een auto met AA-kenteken te wachten.

Het appartement in het historische pand is een prachtig klein stadspaleisje, bestaande uit souterrain en bel-etage in het hartje van het historisch centrum, direct achter het Noordeinde, met een fraai aangelegde tuin van circa 150 m2 op het zuidwesten.

Prins Constantijn en zijn gezin hebben een eigen plek in Den Haag nodig nu Paleis Huis ten Bosch verbouwd gaat worden. Voorheen konden zij gebruik maken van de vroegere woning van de intendant van het paleis. Nu het paleis en de paleistuin volledig op de schop gaan, moesten ze op zoek naar een ander, tijdelijk adres.

Bekijk hier foto's van het appartement, met daarin de meubels van de vorige huurder.