Ha! Pieter-Christiaan deelt zijn familieschema op Instagram

Voor ouders die nu thuiswerken én de kinderen thuis om zich heen hebben, is het passen en meten deze week. Ook voor Pieter-Christiaan en zijn vrouw Anita. De prins deelt nu met iedereen wat voor dagschema hij in elkaar geknutseld heeft.

De social media-posts over families die elkaar – thuis – helpen vliegen je om de oren. Niet zo gek ook, want het is een ongekende situatie voor Nederland, en andere landen.

Veel ouders die nu thuis zijn hebben zich op het maken van een schema gestort om nog wat structuur en overzicht te bewaren. Veel scholen denken ook mee en bieden de leerlingen lespakketjes waar ze thuis mee aan de slag kunnen.

Ook de memes, internetgrappen, over deze nieuwe (tijdelijke) manier van de dag indelen zijn inmiddels talrijk. Het blijkt voor heel veel gezinnen toch wel fiks wennen te zijn om opeens met iedereen en de hele dag door thuis te zitten.

Pieter-Christiaan is ook aan het plannen gegaan en deelt zijn familieschema op zijn Instagram-account. Leuk detail voor de oplettende scroller is dat hij 2 verschillende bedtijden voor de kinderen heeft: eentje om 20.00 uur, waar bij staat ‘alle kinderen’. En eentje om 21.00 uur waar bij staat ‘alle kinderen die zich aan het dagschema houden en geen ruzie maken’. Humor en een beetje luchtigheid in tijden van onzekerheid en stress, we kunnen het goed gebruiken!

View this post on Instagram

Nuttig?

A post shared by Pieter-Christiaan van Oranje (@pcvanoranje) on

 

Beeld: ANP, Instagram @pcvanoranje

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen