Eloise Selfie 1

Grappig: Eloise krijgt slijmdouche van Nickelodeon

Niet iedere royal zou hier open voor staan, maar voor de 18-jarige Eloise is niets te gek. Ze werd namelijk door kinderzender Nickelodeon getrakteerd op de beroemde slijmdouche. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien werd bedolven onder het groene goedje, dat traditiegetrouw over sterren wordt heen gegooid tijdens de Kids’ Choice Awards, vanwege onder meer haar rol op sociale media en de inspirerende rol die zij voor haar volgers heeft.

De koninklijke influencer wist niet dat zij dit jaar de ‘eer’ had om de slijmdouche te krijgen. Eloise was naar de NDSM-werf in Amsterdam gekomen omdat ze dacht dat ze daar een fotoshoot had. De video van het moment is zondagavond te zien tijdens de Nederlandse uitzending van de Nickelodeon Kids’ Choice Awards, een dag na de daadwerkelijke uitreiking van de kinderprijzen.

Eloise maakt dit jaar ook kans op de prijs voor Favoriete Ster Nederland. Ze neemt het in deze Nederlandse categorie op tegen vlogsters NikkieTutorials en Nienke Plas, zangeres Numidia en zanger Rolf Sanchez. De winnaar wordt zaterdag al bekendgemaakt. De internationale Nickelodeon Kids’ Choice Awards worden zaterdag uitgereikt in Los Angeles. De beeldjes worden jaarlijks overhandigd in categorieën als beste film, tv-serie en muziekoptreden. Ook worden er traditiegetrouw sterren gedoucht met groen slijm.

LEES OOK:

Piers Morgan stopt abrupt met Goodmorning Britain na discussie over Meghan

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @eloisevanoranje.