Gezicht peeling: de oplossing tegen huidoneffenheden

Een mechanische peeling voor je gezicht (microdermabrasie) is de ideale manier om oneffenheden te verminderen, dode huidcellen te verwijderen, grove poriën te verfijnen en de huidstructuur te verbeteren. Met regelmatige behandeling zal je huid er zichtbaar vitaler en jonger uit gaan zien!

De beste gezicht peeling voor thuis
Vroeger moest je voor een gezicht peeling naar de schoonheidssalon, waar je voor een behandeling een behoorlijk bedrag moest neerleggen. Tegenwoordig hoeft dat gelukkig niet meer! Er zijn verschillende microdermabrasie apparaten verkrijgbaar waarmee je jezelf een professionele gezicht peeling kunt geven, gewoon in het comfort van je eigen huis, op de momenten wanneer het jou uitkomt. Maar welk microdermabrasie apparaat is nu het beste? De prijzen lopen sterk uiteen, van €80 tot meer dan €300. Je hebt apparaten die gebruik maken van kristallen en apparaten met diamant koppen. Ook in de kwaliteit van de kristallen en diamanten kan veel verschil zitten. Maar is een duurder apparaat ook altijd beter? We hebben een aantal populaire microdermabrasie apparaten voor je op een rijtje gezet!

Riiviva Microdermabrasion Face Kit (€299)
Riiviva is gespecialiseerd in huidverzorging en heeft haar eigen microdermabrasie apparaat op de markt gebracht. Schaf je de volledige kit aan, dan ontvang je naast het apparaat en de oplader ook een paar opzetstukken in verschillende grofheden, vervangbare filters en een reisetui. Het apparaat heeft voornamelijk positieve reviews, maar het is wel één van de duurdere exemplaren op de markt.

Philips VisaCare (€249,99)
Philips is natuurlijk een bekend merk, iets dat voor veel vrouwen een reden is om voor de VisaCare te gaan. De reviews zijn positief; de vrouwen merken al na één behandeling verbetering. 93% van de geteste vrouwen zegt dat haar huid direct soepeler aanvoelt, 84% merkt dat de huid er gezonder uitziet. Het grote nadeel van de Philips VisaCare? De prijs.

Beurer FC 100 Pureo Derma Peel (€132,99)
De FC 100 van Beurer beschikt, in tegenstelling tot de Philips VisaCare, wel over een verstelbare vacuüm kracht; de 5 intensiteitsniveaus en 3 opzetstukken (een grote kop, een ruwe kop en een precisiekop) zorgen dat je het apparaat moeiteloos aan je huidtype kunt aanpassen. Bovendien is de FC 100 bijna de helft goedkoper dan de VisaCare. De reviews zijn echter net zo positief!

Silk’n ReVit Essential (€69,99)
De gebruikers van de Silk’n Revit Essential zijn razend enthousiast over het apparaat. Ze zeggen al na het eerste gebruik een duidelijk verschil te zien én te voelen; de huid is meteen heerlijk glad. De gebruikers zijn positief verrast over de pijnloze behandeling. En dan is er natuurlijk nog de voordelige prijs – de Silk’n ReVit Essential is ook bijna de helft goedkoper dan de Beurer FC 100!

Tot slot
Uit onze vergelijking blijkt dat de Silk’n ReVit Essential net zo goed werkt als de duurdere microdermabrasie apparaten. Je gezichtshuid voelt direct gladder aan, oneffenheden verdwijnen, en bij regelmatig gebruik worden littekens, fijne lijntjes en poriën steeds minder zichtbaar. Een duurder apparaat is dus niet per definitie beter!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen