Eloise 1

Eloise wil studeren in Amsterdam

De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien heeft de smaak van Instagram te pakken. Als ze zo door groeit ze uit tot een echte influencer met een grote hoeveelheid volgers. Voor de tweede keer deze maand hield ze een spontane vraag-en-antwoord-sessie met haar volgers. In een maand tijd is haar aantal volgers verdriedubbeld. Op dit moment zijn dat er 21.500.

De gravin behandelde allereerst vragen over haar wens te gaan studeren aan de hotelopleiding. “Hopelijk word ik toegelaten want dit is echt een studie die ik heel graag wil doen!”, antwoordde ze op de vraag of ze veel zin had in haar nieuwe opleiding.

“Ik wou altijd al een studie waar je erg internationaal bezig bent en ook waar je veel nieuwe mensen ontmoet”, gaf ze vervolgens als motivatie voor die keuze. Of ze is aangenomen weet ze pas over ongeveer twee weken. Ze wil het liefst naar Amsterdam, zo schreef ze ook. Eloise vertelde verder dat “met vrienden afspreken, hockeyen en kleren verkopen” haar favoriete hobby’s zijn. Dat verkopen van (eigen) tweedehandskleding doet de gravin via Internet.

Op de vraag of ze ‘live’ wilde gaan op Instagram reageerde ze: “Ik denk dat niemand gaat kijken”. Een eigen YouTube-kanaal zag Eloise ook niet zitten. “Ben ik echt te bang voor ofzo.” Net als enkele weken geleden kreeg ze weer een vraag over een vriendje. Die heeft ze wel gehad, zo verklapte ze. Maar niet op dit moment.

Lees ook:

Oeps…Ook prins William heeft ‘coronakilo’s’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen