Eloise Weekend

Eloise geeft een shout-out naar haar volgers

Eloise deelt voor het eerst in lange tijd weer eens een foto (van zichzelf). Ze schrijft er meteen bij dat ze haar volgers en de lieve berichtjes zo waardeert. Maar ook erg druk is.

Het einde van haar eerste jaar aan de Hotelschool is in zicht. Eloise heeft een veelbewogen jaar achter de rug. Haar eerste boek kwam uit. Ze werd genomineerd voor een Kids’ Choice Award. En deelde menig maal welke kleding ze te koop zette en hoe haar studentenavondjes eruitzagen.

Verder raakt Eloise ook besmet met corona (zonder klachten) en verkaste haar broertje Claus-Casimir naar Schotland, om daar aan een kostschool les te krijgen. Al met al is er veel gebeurd in het afgelopen schooljaar. Eloise is zich ervan bewust dat ze al een tijdje wat minder plaatste op Instagram. Daar komt met deze nieuwe foto dus verandering in. Ze schrijft bij de foto dat ze het simpelweg nog erg druk heeft met studeren nu. Maar de ‘connectie’ met iedereen wel mist. Ze belooft berichtjes te lezen en beantwoorden en hoopt wat actiever te kunnen zijn op dat vlak, na dit eerste studiejaar.

We worden zelfs getrakteerd op niet 1, maar 2 leuke foto’s! Eloise in een lichtblauwe outfit voor een lichtblauwe deur. Leuk!

https://www.instagram.com/p/CREmbh0DBLB/

LEES OOK:

Leuk: complete gezin Carl Philip op de foto

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje