Een nieuwe Willem-Alexander aan het werk

Afgelopen weekeinde verscheen Willem-Alexander voor het eerst met gezichtsbeharing bij een officiële gelegenheid. In eerdere jaren liet de koning wel vaker zijn scheerapparaat liggen tijdens zijn zomervakantie maar niet eerder ging hij ook aan het werk met baard. Willem-Alexander ontving woensdag de nieuwe ambassadeurs van Frankrijk, Angola en Mexico. Zij overhandigden kort na elkaar hun geloofsbrieven tijdens een korte ceremonie op het paleis.

Afgelopen weekeinde verscheen Willem-Alexander voor het eerst met gezichtsbeharing bij een officiële gelegenheid. In eerdere jaren liet de koning wel vaker zijn scheerapparaat liggen tijdens zijn zomervakantie maar niet eerder ging hij ook aan het werk met baard.

Willem-Alexander ontving woensdag de nieuwe ambassadeurs van Frankrijk, Angola en Mexico. Zij overhandigden kort na elkaar hun geloofsbrieven tijdens een korte ceremonie op het paleis.

Het einde van de zomervakantie betekent voor koning Willem-Alexander ook dat hij weer regelmatig nieuwe ambassadeurs ontvangt en de oude uitzwaait. Woensdag ontving hij de eerste drie na de zomer op Paleis Noordeinde en daarbij viel op dat de koning nog altijd zijn veelbesproken baard droeg.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen