Image 30

Dit kunnen we verwachten van Máxima’s interview met Matthijs van Nieuwkerk

Het aftellen is begonnen, want maandag 17 mei is het zover: Máxima viert haar vijftigste verjaardag! De koningin werd voor die gelegenheid geïnterviewd door talkshowkoning Matthijs van Nieuwkerk. De eerste beelden beloven een openhartig gesprek, maar welke hints onthullen wat we nog meer kunnen verwachten?

Máxima’s outfit

Normaal gesproken blijft het altijd nog even een verrassing wat de koningin draagt, naar welk uitje dan ook. Bij dit interview is het echter geen geheim. Op de beelden is te zien dat Máxima een outfit draagt die ze vorig jaar ook al eens heeft gedragen. Ze gaat voor koninklijk maar zakelijk, met een prachtig gouden randje!

https://www.instagram.com/p/CO2iFdugk8H/

Het boek

Op tafel ligt het boek van Marcia Luyten, dat zonder medewerking van maar wel mét goedkeuring van de koningin werd geschreven. Matthijs van Nieuwkerk gaat vast en zeker naar haar mening vragen. Wel maakt dit vast duidelijk dat Máxima kennelijk instemt met het boek. Als ze zich er niet in had kunnen vinden, dan had het vast niet zo’n prominente plek gekregen.

De poëzie

Naast Moederland lagen er nog twee boeken op tafel. Eentje aan de kant van Matthijs, eentje in de handen van Máxima. Welk boek Máxima precies heeft blijft onduidelijk, maar van die van Matthijs kunnen we dat wel ontdekken. Het is de dichtbundel The Wild Iris (De Wilde Iris) van Nobelprijswinnares Louise Glück. Wat zou de betekenis zijn voor de koningin?

LEES OOK:

7x spraakmakende uitspraken van Máxima

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @queen.maxima.