Image 3

Dit gaat Rico Verhoeven doen tijdens Koningsdag

Ook dit jaar zal Koningsdag er anders uitzien vanwege de coronacrisis. Zappsport zal een speciale Koningsspelen-editie uitzenden waarbij Rico Verhoeven een digitiale work-out zal geven. Op de dag van de Koningsspelen, 23 april, is de work-out van de Nederlandse kickbokser op het YouTube-kanaal te zien.

Sinds de inhuldiging van koning Willem-Alexander in 2013 worden de Koningsspelen jaarlijks gehouden in samenwerking met Zappsport. Met het sportieve Oranjefeest willen ze stimuleren dat dit jaar alle kinderen, thuis of op school, tijdens de Koningsspelen kunnen sporten. De work-out kan vanuit thuis of vanuit het klaslokaal worden uitgevoerd. De oefeningen van de wereldberoemde kickbockser bestaan onder meer uit squats, push-ups en boksen tegen een onzichtbare tegenstander. Verhoeven wordt ondersteund door enkele kinderen, die de work-out met hem meedoen.

De digitale sportles met Verhoeven maakt onderdeel uit van de beperkte en coronaproof vormgeving van de Koningsspelen dit jaar. Wat er verder nog op het programma staat is nog onbekend en hangt af van de situatie met betrekking tot het coronavirus op 23 april. “Samen met de scholen en sportaanbieders doen we er alles aan om de kinderen – in deze onzekere tijden – een sportieve en positieve dag te bezorgen”, gaf initiatiefnemer Richard Krajicek eerder dit jaar aan.

LEES OOK:

4x lente-outfits van Eloise

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.