2020 08 27 1

Constantijn en Laurentien niet blij met foto’s rokende Eloise

De ouders van Eloise, prins Constantijn en prinses Laurentien, zijn niet blij met de foto’s die Weekend van hun dochter heeft gepubliceerd. Het weekblad plaatste een reeks beelden van de 18-jarige gravin die proeft van het studentenleven. Zo werd ze rokend op de foto gezet. “Eloise is in eerste plaats een privépersoon met de daarbij behorende rechten op privacy. Wij verwachten dat deze gerespecteerd worden”, laat het echtpaar woensdag weten in een verklaring aan Shownieuws.

Gravin Eloise is in tegenstelling tot haar ouders geen lid van het Koninklijk Huis, waardoor er geen rekening gehouden hoeft te worden met de mediacode. Toch snappen Constantijn en Laurentien niet waarom de reportage is geplaatst. “Deze is overduidelijk genomen in de privésfeer, bevat ons inziens geen nieuwswaarde en draagt niet bij aan het publieke debat.”

Afgelopen zaterdag is Eloise in Amsterdam begonnen aan de hotelschool. Op Instagram deelde de gravin zelf ook al foto’s van de start van haar studie, al waren dat een stuk serieuzere beelden van haar bureau en computer in haar kamer op de campus.

Lees ook:

Gemeente Barcelona gaat eretitels van beruchte Juan Carlos intrekken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP.  Beeld: Instagram @eloisevanoranje.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen