Liefdesverklaring Alexia Royalty

Boyband uit Groningen maakt muzikale liefdesverklaring voor prinses Alexia

De Groningse boyband Aantal Jongens heeft een muzikale liefdesverklaring voor prinses Alexia gemaakt. De groep, bestaande uit vijf jongens uit Huizinge en Middelstum, lanceerde het lied “Alexia” onlangs op YouTube.

De Groningse boyband Aantal Jongens heeft een muzikale liefdesverklaring voor prinses Alexia gemaakt. De groep, bestaande uit vijf jongens uit Huizinge en Middelstum, lanceerde het lied “Alexia” afgelopen week op YouTube.

In het lied bezingen de vijf zangers de schoonheid en elegantie van de prinses. “Alleen al hoe je loopt, ik kan het niet weerstaan,” zingen zij. “Je hebt blauw bloed en ik niet, ik ben normaal dus zie je me niet.” Aan het slot van het lied belooft een van de zangers op een bankje op de Grote Markt in Groningen op haar te wachten. “Maar zeg je nee, ga ik verder op jacht,” voegt hij er wel aan toe.

Liefdeslied voor prinses Alexia

De vijf jongens vertellen dat zij met het lied hopen Alexia te overtuigen in Groningen te komen studeren. De prinses, de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft nu een tussenjaar. De vijf jongens schreven het liefdeslied als ode aan prinses Alexia. Het lied werd eerder al een hit op Tiktok en staat nu dus ook op Youtube.

Lees nu: zo noemen de Spanjaarden prinses Alexia

Prinses Alexia Dit Wist Je Nog Niet Over Haar

Tip van de redactie

Reis je net zoals Alexia graag in stijl? Ontdek deze luxe ONYX handbagage koffer. Speciaal voor de verfijnde reiziger. Voor meer info klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES