Beleef Prinsjesdag als VIP!

Op dinsdag 17 september is het Prinsjesdag. Een mooie gelegenheid voor tijdschrift Royalty om samen met het Haagse hotel Des Indes een unieke dag te organiseren.

Op dinsdag 17 september is het Prinsjesdag. Een mooie gelegenheid voor tijdschrift Royalty om samen met het Haagse hotel Des Indes een unieke dag te organiseren.

Vijfsterrenhotel en VIP-tribune

Wij ontvangen u graag in het beroemde Haagse vijfsterrenhotel met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Na de ontvangst zoekt u een plekje op de VIP-tribune. Vanaf deze plek heeft u perfect zicht op de stoet én onze Koning en Koningin in de beroemde Glazen Koets. Tijdens de stoet krijgt u bovendien deskundig commentaar van een spreekstalmeester. Na de Troonrede komt de stoet en de koets met het Koningspaar weer langsgereden. Daarna kunt u in Hotel Des Indes genieten van uw koninklijke High Tea mét een feestelijk glas oranje bubbels. Ook is er dan gelegenheid om Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden te ontmoeten. Bij uw vertrek ontvangt u tot slot een exclusieve goodiebag.

Programma*
09.30 uur Ontvangst met koffie of thee
10.00 uur Eerste gang Koninklijke High Tea wordt geserveerd
10.45 uur Vertrek naar de VIP-tribune
14.00 uur Retour Hotel Des Indes en ontvangst met een aperitief
14.30 uur 3-gangen Koninklijke High Tea met
16.30 uur Einde programma
*onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

Reserveer snel uw plek

Voor deze unieke dag is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu alvast! Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Royalty-abonnees betalen slechts €92,50 p.p. Voor niet-abonnees is het tarief €99,50 p.p.

Aanmelden** kan op twee manieren:

  1. Via e-mail: lezersactie@royalty.audax.nl. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer en geef aan voor hoeveel personen u wilt reserveren (inclusief de namen van uw gezelschap). Na ontvangst van uw mail sturen wij u een bevestiging en een betaalverzoek. Na de betaling is uw reservering definitief en ontvangt u van ons een bevestigingsmail.
  2. Via onze webwinkel: Bestel hier uw tickets (betalen gaat via IDEAL) waarna u van ons een bevestigingsmail ontvangt. Dit is tevens uw toegangsbewijs voor het event. Vergeet deze daarom ook niet uitgeprint mee te nemen.

**Geef bij uw aanmelding duidelijk eventuele dieetwensen door. Bent u rolstoelafhankelijk, dit ook graag vermelden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen