Zomerfotosessie Koninklijk Gezin

Amalia, een reconstructie

Over de kroonprinses worden nul mededelingen gedaan. Intussen gonst het geruchtencircuit.

De laatste keer dat Amalia onmiskenbaar in het nieuws kwam was na het feestje voor haar achttiende verjaardag. Dat ging niet helemaal goed en haalde zelfs de wereldpers. Sindsdien is het van officiële kant doodstil.

Daarna kwamen geruchten over een nieuwe verkering: Isebrand Kaldewei, een Duitse miljonairszoon  student. Amalia zou door Nederlandse toeristen met hem in Amerika zijn gespot. Volgens getuigen waren de twee innig romantisch, maar beslissend beeld bestaat niet. Wel het gerucht dat Máxima en Willem-Alexander in het geheim naar de VS zijn gevlogen om kennis te maken met de jongen.

Intussen brak de skivakantietijd aan en werd het beeld wazig. Officieel is Amalia niet naar Lech gegaan, maar op sociale media dook een inmiddels verwijderde foto op van de kroonprinses in het Oostenrijkse skioord – op krukken!

Volgens onder meer De Limburger vermaakte de kroonprinses zich ondanks krukken in een ander hotel dan waar haar ouders verbleven – en ging dat gepaard met drank en sigaretten!

Het ziet er niet naar uit dat het koninklijk huis binnen afzienbare tijd officiële mededelingen zal doe over het wel en wee van Amalia. Net zo zeker is dat er aan geruchten de komende tijd geen gebrek zal zijn.

LEES OOK:

DE JACHT IS BEGONNEN

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.