Jordaans Koningspaar Op Bezoek In Nederland 2018 Anp Gele Jurk Máxima

5x opvallende outfits van Máxima

Máxima deinst niet terug voor kleur. Evenmin voor vorm. We houden van de modekeuzes van onze koningin en brengen je daarom ditmaal: 5 opvallende outfits van Máxima.

De 50-jarige vorstin kiest haar kleding (en accessoires) zorgvuldig en weet vaak alle blikken op zich te richten als ze ergens arriveert. Niet in de laatste plaats door haar outfit of the day. We weten van Máxima dat zij, gelukkig maar, vaak zat items meerdere keren draagt. Net als Victoria van Zweden en Mathilde van België is zij voorstander van hergebruik, zelfs als dat hele kenmerkende stukken betreft. Over zo’n stuk hieronder meer.

In beeld voor je: 5 opvallende kledingstukken van Máxima, genieten maar!

1. Máxima in haar couture-blouse, afgelopen juli. Ze bezocht vrouwen die in de transportsector werken en in plaats van een overall of praktisch truitje, ging Máxima voor deze blouse waar je niet omheen kunt. Plaatje!

Máxima Outfit 1

2. Kun je je haar Prinsjesdag 2020-jurk nog herinneren? De prachtige laagjesjapon van ontwerper Claes Iversen was speciaal voor de gelegenheid een paar tinten donkerder geverfd, richting oker. Oorspronkelijk was de jurk knalgeel, zoals je hieronder kunt zien. Máxima droeg de jurk namelijk al eens, tijdens het staatsbanket met de royals van Jordanië die in Nederland waren. Foto 1: staatsbanket, foto 2: Prinsjesdag, geverfde jurk.

Jordaans Koningspaar Op Bezoek In Nederland 2018 Anp Gele Jurk Máxima
Prinsjesdag 2020 Jurk Máxima Anp

3. Mag er een strikje om? Wauw… over een look fit for a queen gesproken! Goud, goud en nog eens goud. Wederom verrast en schittert ze. Bijna letterlijk.

Máxima Outfit 2

4. Het lijkt best bloot, hè? Toch is deze japon voorzien van een nudekleurige onderstof, die oogt als huid, maar in werkelijkheid dus een en ander bedekt. Máxima en turquoise gaan goed samen, dat zie je maar weer.

Máxima Outfit 3

5. In Haarlem droeg ze bij de heropening van een museum een prachtige nauwsluitende jurk. De onderkant – tot ver boven haar middel – opengewerkt, okerkleurig. De bovenkant stijlvol donkergrijs. Met de simpele zwarte fluwelen hoed en elegante oorbellen erbij is dit een look waar wij van dromen!

Máxima Outfit 5

LEES OOK:

Victoria deelt gezellige foto met haar kinderen om Paralympiërs succes te wensen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis